Voor veel bedrijven vergt interfacing met allerlei moderne applicaties en relaties een steeds groter punt van aandacht en zorg.

Wij hebben op 22 november 2021 onze nieuwste versie van universele communicatie-oplossing uitgebracht. Hiermee kunnen ook oudere AX-versies (Axapta 3.0/4.0 en AX2009/2012) worden gekoppeld met moderne externe XML en JSON gebaseerde webservice interfaces.

Onze SaaS-oplossing is gebouwd op Azure en is onder andere geïntegreerd met Dynamics AX. Hierdoor hebben wij een cross-platform-oplossing weten te realiseren. Al decennia vormt interfacing een delicaat aandachtsgebied dat vaak veel tijd en geld kost en waarbij vaak veel misgaat. Blocxs brengt nu een oplossing op de markt die écht ontzorgt.

Onze Universal Communication Suite elimineert de noodzaak van het opzetten van een interface met elk van uw individuele relaties, doordat het voor uw organisatie slechts één in- en uitgaande berichtstroom kent. In plaats van met iedere relatie een aparte interface op te zetten, kan vanaf nu decentraal (binnen onze cloud-oplossing) een nieuwe interface worden geconfigureerd en toegevoegd. Hiervoor bieden wij een overzichtelijke en makkelijk te gebruiken web frontend. Omdat dit proces buiten het eigen IT-domein van uw organisatie plaatsvindt, zijn interfaces sneller en goedkoper te realiseren. Uw organisatie is daarmee voorbereid op een toekomstige wereld waarin steeds meer geïnterfaced zal worden met andere systemen. Zowel intern als met de buitenwereld.

Voor zowel orderstroom- als product- en voorraadberichten beschikken wij reeds over diverse templates voor het snel en effectief opzetten van interfacing met externe platformen zoals Onetrail, DHL, Trengo Message Bird, UBL, Peppol en met diverse van uw bestaande website-oplossingen.

Blocxs heeft meer dan 10 jaar ervaring in het ontwikkelen van AX-toepassingen. Voor meer vragen over onze Universal Communication Suite kunt u uiteraard ook telefonisch contact opnemen met Blocxs. Wij zijn voor al uw vragen bereikbaar op 0348-234000, of via https://www.blocxs.com/nl-api-connector.